Mfransen/ May 26, 2017/ Despues delivery/ 0 comments

… als ik de dynamo op de testbank zet geeft ie 18v…

We zijn hier nu al weer twee dagen en inmiddels ingescheept op de Despues. Na een lange vlucht haalden Ben en Petra ons op van het vliegtuig. De eerste avond lekker geborreld en bijgekletst. De volgende dag moest Ben nog werken en omdat Leon nog graag wilde zeilen zijn we naar het Spaanse water gereden. Het waard stevig – witte koppen op zee – dus Leon moest aan de bak en zweefde planerend over het water. Petra en ik deden het rustig aan en genoten van het uitzicht. 


Daarna gedrieën naar Papagayo beach gereden waar we gezwommen hebben en de eerste helft van Ajax – Manchester hebben gekeken – dat was genoeg. Toen belde Ben en kwam het echte vertrekkersgevoel binnen: even de dynamo ophalen bij de monteur. Ben mailde ons vorige week of we een diodebrug voor zijn dynamo wilde meenemen. Die was gemonteerd maar toen sprak hij de bovenstaande onheilspellende woorden… 


Vervolgens konden we op pad; we moesten naar Ramko, ergens bij een rotonde. Die had ws wel een regelaar. Wij dus onderweg en na lang zoeken vonden we een auto-onderdelenwinkeltje maar geen regelaar en Ramko kende hij niet. Maar hij wist wel een ander adresje. Wij weer in de auto maar ook het volgende adres had geen regelaar. Toen maar de dynamo opgehaald. ‘S avonds  hebben we een samen met een jaarclubgenoot van Leon een pizza gegeten. Hij vertelde ons hoe het ws zit: Ramko is een verbastering van Remco en was ws de naam van de eigenaar van een van de bedrijfjes (nu of ooit) maar mensen hier willen graag behulpzaam zijn en zullen het niet zeggen als ze het antwoord niet weten….

Inmiddels een plan voor morgen, aantal nieuwe adressen om langs te gaan en hopen dat we daar een oplossing vinden. We slapen vanavond voor het eerst aan boord. 

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*