Mfransen/ August 10, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 9 comments

Een tijdje terug hebbem jullie al verteld wanneer we weer aanleggen in Numansdorp. Nu we in Londen zijn geweeest zijn we weer wat meer gewend om met een horloge om te leven (en er ook regelmatig op te kijken). Daarom een wat preciezere aankomsttijdstip:

17 august om 13:00 uur in Marina Numansdorp, veerweg 5-7

Share this Post

9 Comments

 1. Tjonge, dat zal wennen zijn. Geniet van jullie laatste week, vooral niet al te weemoedig worden. Wat een pak aan herinneringen!

  Helaas kunnen we volgende week niet op de kade staan, maar we hopen jullie snel daarna in het wild tegen te komen.

  Behouden vaart/thuiskomst!

 2. Dat zal een ‘dubbel- en weemoedig gevoel’ geven, de laatste mijlen richting Nederland. Geniet van de terugtocht naar Nederland, Goede vaart & welkom terug! Groet Mirjam v Dijk

 3. Tja, het zit er dus inderdaad bijna op. Net te geloven. Zo lang, maar toch zo kort lijkend. Wij waren blij jullie in Numansdorp gezien te hebben vóór dit fantastische avontuur, en wou dat we – met lichter hart! – aan de kade konden staan om jullie binnen te wuiven. Maar we zijn er in geest en dankbaarheid voor jullie safe return! Het zal wel even wennen zijn voor jullie viertjes om weer in het gareel van baan en gewone school te moeten staan. Vee liefs, en goede overvaart. Ik zal de blog met alle nieuwtjes missen. Kunnen jullie niet gewoon eens in de zo veel tjd, tóch even al jullie fans mee delen hoe het gaat met jullie?

 4. Komen jullie via het Volkerak of via Stellendam?
  Na jullie uigevaren te hebben moeten we jullie minimaal binnen halen.

  Het is alleen wat lullig als we jullie opwachten op de verkeerde route….

  1. Joost (en andere zeilers),

   Ons plan is on via oostende naar de roompot tr varen en dan via oosterschelde (evt grevelingen) en volkerak naar numansdorp te varen.

   Mathieu

 5. Matthieu, Roos, Fien en max, Geniet ook van deze laatste week zoals jullie het hele jaar hebben genoten! En langzaam weer wennen aan de westerse drukte Kom goed het kanaal over dus een behouden laatste vaart. Wij zijn er helaas niet bij om jullie binnen te halen, maar we zien elkaar weer begin september.
  Imke, Anouk, Nicolien, Martin

 6. Wat onwijs gaaf! Nog ff genieten tot die tijd en daarna fijn na-genieten
  Happy sailing!!!

 7. We zagen jullie in de Volkeraksluis bij Willemstad. Even de antenne in de masttop er weer op door in de mast te klimmen. (Moest horizontaal liggen vanwege de vaste brug). Zag er indrukwekkend uit . We zagen aan de combinatie tussen bemanning, boot, bootuitrusting, gasten vlaggetjes, dat jullie een wereld reis gemaakt hebben! Indrukwekkend! Groeten Fam. Bartels a.b. Cool ‘n Fast!
  En geweldig dat het Engels gastenvlaggetje er toch rechtop inhing!

  1. Bart, leuk dat je reageert. Ja dat was wel apart om daar onder het oog van velen de laatste voorbereidingen voor de aankomst te doen. Fijn onthaalt en nu weer thuis he huis inrichten… Heel raar;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*