Mfransen/ August 1, 2014/ Mathroos/ 4 comments

De tocht van Scheveningen naar Texel begon heerlijk, een B(bimini) met B(boek) en G(genaker). We vertrokken om 7 uur want het is een eind. Er was weinig wind dus al snel het boek erbij. Heerlijk met herinneringen aan onze oversteken.
Maar de wind trok snel aan en de Noordzee deed haar reputatie eer aan; vervelende golven. Boeken weg klooien met zeilen, genaker eraf. Fien erg ongelukkig. Bij IJmuiden contact met de Sushi. Daar was het niet gezellig en zij stelden voor om bij IJmuiden naar binnen te gaan en naar Amsterdam te gaan. Fien besloot voor ons want zij is morgen jarig. En A’dam is dan ook leuk!
Binnen de havenhoofden was het weer kalm en na een paar uur motoren waren we bij de nieuwe jachthaven. We draaien de toegewezen box in en … liggen naast de Notendop met daarop Fien haar vriendje Daan. Totaal onverwachte verrassing. We lassen snel een borrel in en de acht kids spelen en picknicken op de steiger.
We bellen Anneke en Rob, de tante en oom van Mathieu en Anne (vd Sushi), en nodigen onszelf daar te eten uit.
De kids voor de tv en wij gezellig aan tafel. Pas om 22.30 lopen we door CS op weg naar het pontje dat ons terugbrengt naar de haven.
Geen BB met G dag, maar een B(borrel) met V(vrienden) en F(familie) dag. Texel moet nogeven wachten, morgen vieren we Fiens verjaardag hier!

20140801-074753.jpg

20140801-074807.jpg

Share this Post

4 Comments

  1. Fien, gefeliciteerd met je verjaardag!

    Ineke

  2. Fantastisch! Wat een heerlijk avontuurtje! Gefeliciteerd Fien!

  3. Leuk!! Fien, dikke verjaardagszoen.

  4. Fien gefeliciteerd. Helemaal niet slecht zoals die gaat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*