Mfransen/ August 18, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 1 comments

We hebben twee dagen op de Grevelingen achter ons vertrouwde anker gelegen. Een dag mooi weer en een dag regen, net genoeg om de boot op te ruimen, de laatste dingen af te maken, brownies te maken en lekker nog een laatste keer te cocoonen. Ik ga er vanuit dat, als we eenmaal thuis zijn, we allemaal weer veel buitenshuis zullen zijn. Nu is de tijd nog van ons vieren.

Inmiddels ligt het anker weer op de rol voorop en zeilen we in de zon de Grevelingen weer af. De kids spelen beneden heerlijk met playmobil. De twee dozen speelgoed die ze elk mee mochten nemen bleken voldoende, de fantasie is er volop. En de zeebenen ook want Mathieu legt de boot lekker op een oor en dat en overstag gaan hindert hun spel niet. Mathieu geniet, hij moet weer opkruisen en kan ondertussen naar andere bootjes kijken. Zullen we de boot toch nog maar houden??

Toen we hierheen kwamen lagen we een uur in de sluis bij Bruinisse omdat de Eneco tour langskwam, hopelijk zijn we er nu wat sneller door. Daarna nog de Krammer en de Volkeraksluis. Vanavond nog ergens ankeren met de Sushi die we ook erg gemist hebben, leuk om zo langzaam aan weer veel lieve vrienden te zien!

En morgen is het dan zover, dan zeilen we marina Numansdorp weer binnen. Hoeveel we ook genieten van de laatste dagen, we hebben veel zin om de boot weer in haar eigen vertrouwde box te leggen en te vieren dat we er weer zijn. Tot morgen!

20130816-114112.jpg

Share this Post

1 Comment

  1. Dat van die regen weet ik alles van, want we zaten de 15e buiten bij het Indisch Monument tgv einde WOII. Was een mooie herdenking. Tussendoor ook aan jullie gedacht. Moet je maar niet naar Holland komen. Gelukkig is hier ook altijd veel wind en zit zeilen in ons bloed. Heb de volgende blog ook al gelezen, dus weet hoe jullie binnen kwamen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*