Mfransen/ May 26, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 3 comments

Zo we zijn over de helft, nog ‘maar’ 1114 te gaan. Dus we hebben nog wle wat dagen voor de boeg. Eigenlijk zouden we er nu wel willen zijn, maar goed eigen schuld.
Maar de wind is ons nu goed gezind. Het gaat hard en in de juiste richting en dat blijft ook nog wel een paar dagen zo. Vanochtend maakten we zelfs 8 kopen, onze dagafstand was 148 mijl, een record.

Het was wel een hobbelig dagje dus we hebben geen school gedaan. De kids vermaken zich prima met lego en playmobil. En Fien heeft net via de SSB radio gekletst met Isis van de Sailaway. Zij zijn via Bermuda gevaren en we komen nu steeds dichter bij elkaar zo midden op zee. Dat is wel bijzonder. Er zijn nu 9 nederlandse boten die dichtbij elkaar zitten. Schept een band.

We kunnen helaas niet de reacties van jullie op onze site lezen op zee. Die lezen we als we aangekomen zijn. Dus excuus als jullie een reactie van ons verwachten, dat komt over ruim een week.

Nou we gaan lekker eten, Mathieu heeft weer lekker gekookt. Daarna de nacht in, het wordt steeds lastiger om midden in de nacht uit je lekkere warme bedje te komen… Het is heel rustig op zee, we zijn tot nu toe nog maar drie schepen tegengekomen. Dus ik doe wel regelmatig een oogje dicht als ik op wacht zit.

Tot morgen!

Share this Post

3 Comments

  1. Word je dan wel weer op tijd wakker??

  2. Ik zie dat jullie ongeveer op onze hoogte zijn, maar wel een heel stuk verder op zee! Veel Noordelijker dan ik had gedacht. Sending good vibes in een rechte lijn van ons huis naar jullie.

  3. Geweldig, over de helft! Erg leuk weer om iedere dag jullie update te lezen. Goede overtocht verder. liefs Paulien

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*