Mfransen/ June 3, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 3 comments

Een goede zeildag met veel zon. We hebben eindelijk weer eens veel buiten gezeten, het lijkt erop of we de koude stroom achter ons gelaten hebben. Goede wind en dus lekker opgeschoten, 136 dichterbij Horta, dus nu nog 304 mijl te gaan! Nu we dichterbij komen willen we er wel graag zijn hoor.

Vandaag chocolate chip cookies gebakken, heerlijk. Tja we waren op de oversteek naar Suriname afgevallen, nu zal dat niet het geval zijn. Er wordt veel gegeten. Vanavond de heerlijke pompoenoep gemaakt. Pompoenen blijven lang goed, dus ik had twee grote gekocht op St Maarten. Helaas was de ene gaan rotten en die heb ik een paar dagen geleden overboord moeten gooien.

Het was vandaag disco dag op onze kalender. Lekkere muziek, lekker geswingd en met balonnen naar elkaar gegooid. De dagen rijgen zich nu aan elkaar en dan zijn dat soort dingen leuk om de sleur wat te doorbreken.

Voor het geval dat ik mensen op het verkeerde been heb gezet in ons vorige blog; het gaat goed met Fien, ze heeft maar een heel klein stukje van een vulpotlood in haar schouder zitten. Als het er niet vanzelf uitkomt dan kennen we op Horta nog wel een zeilende chirurg…(grapje) we houden het goed in de gaten.

Helaas geen dolfijnen gezien vandaag. Boten om ons heen rapporteren dat ze schildpadden, haaien, en walvissen zien. We gaan de laatste dagen dus nog goed opletten!

Tot morgen fijne dag liefs van ons

Share this Post

3 Comments

  1. Succes met het vinden van wildlife! Fijn dat die pen in Fien’s schouder OK is.

  2. Het einde is in zicht! Zou mooi zijn als dat nog gepaard gaat met wat walvissen 🙂

  3. Houden Dolfijnen niet van pompoen?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*