Mfransen/ May 20, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 3 comments

Nou de wind laat het afweten. We wisten al dat die kans groot zou zijn, maar nu dobberen we echt lekker. Verplicht onthaasten is het.

De nieuwste weerberichten laten zien dat ook de voorspellingen anders zijn dan de afgelopen dagen. Het zijn tenslotte niet voor niets weermodellen en voorspellingen… De wind blijft (zoals het er nu naar uit ziet) nog wel even weg. Het hoog is groter en lager en we zitten er middenin! We hebben niet genoeg diesel om vanaf nu steeds de motor aan te zetten dus het is echt verplicht onthaasten.

In een flits denk ik in na over de hoeveelheid eten en water, maar daar redden we het voorlopig wel mee. Ik ben blij dat ik de boot weer helemaal vol gestouwd heb.

Het weer is verder heerlijk, mooie blauwe luchten en een schitterende blauwe zee. Overdag nog erg warm, maar Max wil vanavond weer onder zijn dekbed slapen.

We gaan een rustige nacht in!

Liefs van ons voeren!

Share this Post

3 Comments

  1. o jee,

    Hoop dat jullie gauw wat wind zullen krijgen. Het beste maar maken van dit dobberen – moge het niet van lange duur zijn! Veel school nu dat je niet zo scheef hangt, en leuke spelletjes doen.

  2. Nog wat gevangen behalve zeewier (eetbaar?) en Walvissen gespot?
    Hier 9 graden en verfrissend regentje. Zal de komende tijd zo blijven. Heeeeeeeerlijk!

  3. Ha ha, dacht dat jullie het onthaasten nu toch wel geleerd hadden? Niet dus. Nou lekker verplicht onthaasten dan maar!
    Hvcrew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*