Mfransen/ May 23, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 3 comments

Een heerlijk rustige zeildag. Niet veel wind maar de stroom hebben we mee, dat scheelt een hele knoop.
We varen naar het noorden en hebben vandaag 100 mijl afgelegd. Een kleine uitdaging was er wel; de haken waarmee de bakstag vast zat is afgebroken. Gelukkig hadden we nog dyneemalijn en heeft Idris van de Dixbay daar twee mooie ogen in gesplitst zodat we de boel daarmee vast kunnen zetten. Dus we lagen weer naast de Dixbay en weer werd het tonnetje overgegooid!

Vandaag wil Fien graag een blog schrijven…

We hebben vandaag hele grote dolfijnen gezien van welk drie meter. Het was heel cool en je kon ze bijna aanraken. Er was ook een moeder met een baby erbij.Verder heb ik een boekje gelezen. Ik ben bezig in Pinkeltje en het gestolen toverboek, heel spannend! We hebben wentelteefjes bij het ontbijt gegeten die had papa gemaakt.

Share this Post

3 Comments

  1. Hoi Fien, lekker hè, wentelteefjes. Ik at ze laatst op mijn werk. Die van jullie waren vast lekkerder, met zo’n zee en uitzicht rondom.

    Leuk, die Pinkeltje-boeken. Ik zal Myrthe ook eens eentje aanraden. Zij is nu helemaal verslingerd aan ‘Logboek van een loser’.
    Groetjes, ook namens Myrthe!

  2. Hé Fien, hebben jullie fotos genomen van die dolfijnen??? Hartstikke leuk om die zo maar te zien. Hoop dat er geen grote walvis opeens ook zo dichtbij komt dat je hem bijna aan kunt raken! Liever wat verder weg.

  3. Hoi fie,
    Wat super van die dolfijnen…. Papa en mama waren zeker al vergeten dat ze ze gezien hadden? Heel veel plezier, groetjes gioia en bella van de happy valentine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*