Mfransen/ February 9, 2014/ Mathroos/ 3 comments

Gisteren was het feestje van Max; de middag gingen we op stap met acht jongens van 8 jaar… Eerst glowgolven, uitwaaien en rennen op het strand (gelukkig was het droog) en naar de film. Poeh wat was ik blij dat we in de bioscoop zaten! Wat hebben ze een energie. Hoe doen ze dat toch op school?
We hebben wel gelachen om de schuine moppen (wat is het verschil tussen een vrouw en een koelkast?) die ze wel aan Mathieu, maar niet aan mij durfden te vertellen.

Vandaag een dagje cocoonen. De zeilwedstrijd van Mathieu en Joost gaat vanwege storm niet door. Max is al de hele ochtend bezig om zijn lego Chima kasteel in elkaar te zetten en ik ben moe. Het schaatsen begint zo. Normaal blijf ik er niet voor thuis, maar vandaag een prima invulling van de dag.

Mathieu stort zich op het instalketen van het nieuwe internet-bellen-tv pakket. Verder lees ik veel op internet over de opties voor mijn operatie. Morgen hebben we daar een gesprek over met de plastisch chirurg. Eens kijken of wat ik bedacht heb kan…

20140209-121955.jpg

Share this Post

3 Comments

  1. Nog hartelijk gefeliciteerd met Max! Heel herkenbaar die stoere mannetjes…

  2. En wat is dan het verschil?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*