Mfransen/ August 27, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 3 comments

Zometeen ga ik wat eten met collega’s om nieuwe afspraken te maken, taakverdeling ed. We gaan in Scheveningen eten en ik ben lekkker vroeg. Mathieu en de kids zijn alvast naar Tjeerd en Martine waar ik vanavond met de trein naartoe ga.

Ik heb een tas met rapporten bij me die ik zo ga lezen om weer wat bij te zijn op professioneel gebied en ik zoek een plekje om te gaan lezen.
De jachthaven trekt me meteen. Wat raar, nu ben ik de landrot die naar de boten kijkt, terwijl ik nog niet lang geleden degene op een van die boten was. Wat een heerlijk bekend uitzicht heb ik hier, toch is de hoek van waaruit ik nu naar de boten kijk weer net anders. Letterlijk en figuurlijk.

Voor me ligt de Modesty, die we kennen uit Suriname. Helaas niemand aan boord anders kon ik nog lekker even herinneringen ophalen. Nu ga ik richting de toekomst en pak de rapporten uit mijn tas. Maandag weer aan de slag, er ligt werk op me te wachten!

Gisteren met mijn moeder geshopt om de kledingkast ook wat te updaten. Geweldig leuk verjaardags cadeau want ik heb er het geld nog niet voor. Bedankt lieve mama! Ik hoef nu dus niet in mijn zeilkloffie naar klanten.

20130827-155417.jpg

Share this Post

3 Comments

  1. Fantastisch dat jullie allebei kennelijk jullie banen terug hebben! Heden ten dagen allesbehalve te verwachten, maar ‘t betekent wel dat de bazen jullie graag terug wilden hebben als ze die voor meer dan een jaar open hebben gehouden! Congratulations.

  2. Goed zo, lekker de blik vooruit! Want ook daar is het, ondanks agenda’s, ook weer leuk.

  3. En zo begint heeeel voorzichtig het gewone leven weer. Veel plezier.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*