Mfransen/ August 3, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 7 comments

Na een macht met veel wind en golven en andere boten zijn we in Dover aangekomen. Jeetje wat miste ik die grote oceaan zonder traffic lanes (snelweg voor grote vaart), tegenliggers en land. Een stuk makkelijk om een goede koers te vinden.

De ingang bij Dover was een grote klotsbak. Ze zeggen dat als je de Noordzee aankan, je overal kan zeilen. Ik denk dat dat klopt.

Zo nu lekker een gebakken ei en erin douche en dan een lekkere wandeling naar het kasteel. Morgenvroeg naar het begin van de Thames.

20130803-100412.jpg

Share this Post

7 Comments

 1. Hey welkom terug op de Noordzee, haha ja dat is opletten geblazen he? Wij vonden Dover erg leuk, lekkere wandelingen maken over de krijtrotsen en idd het invaren daar kan soms lastig zijn met die stroom. Jullie zijn nu op weg naar Londen, zal ook een leuke ervaring worden denk ik. Wij zijn jaren terug toen we in Ramsgate lagen verwaaid met de trein naar Londen gegaan, we hebben nog wel gekeken in het st Catherines dock, ziet er gezellig en knus uit. Hier was het gister superwarm en toen zijn wij ook lekker ff de Noordzee op gegaan, heerlijk en geen last van de warmte, tegen de tijd dat we terug in de haven waren viel de warmte best mee, wat bewolking en een paar druppen regen. Nou heel veel lol in in Londen, genieten!!!!!
  Oja, bijna vergeten nog van harte gefeliciteerd met Fien,
  Groetjes vanuit een zonnig Den-Helder.

 2. Hee, ja de Noordzeeklots is wat anders dan de Atlantische deining. Let je er bij de oversteek op dat het verkeerscheidingstelsel een paar dagen geleden aangepast is!

 3. Je ziet er beroerd uit. Jij zal niet de enige zijn. Hoop dat je (jullie) gauw bijkomt (en). “De Noordzee, de Noordzee, de Noordzee…….” bekend refrein.
  Wat met Fien?

 4. Hey Fien, Toch nog ook van mij heel veel felicitaties. Leuke verjaardag gehad? Alweer 9 kaarsjes! Hingen de slingers er nog van je vorige verjaardag aan boord? Het is bijna niet voor te stellen. Had de vorige mail niet gelezen.

 5. Ja, je zit kennelijk lekker te balen op die photo. Geniet maar weer even van de terra firma, and ik hoop dat London zo van een boot bekeken enig zal zijn. Heerlijk, je eigen bed wat daar dobberend op je ligt te wachten na een drukke dag op wandelpad in London!

 6. Haha het geklots bij de havenmond van Dover kan ik mij ook nog heel goed herinneren. Anyway geniet nog even lekker van London en dan naar huis!

 7. Oei roos, wat Zie je er brak uit! Niet lelijk bedoeld hoor!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*