Mfransen/ May 7, 2014/ Mathroos/ 2 comments

Ik wist dat het ging komen, toch draai ik er al dagen omheen. In mijn tas ligt het doosje met de pillen die ik de komende vijf jaar moet gaan slikken. Een weekend research op internet heeft niet genoeg opgeleverd om het niet te doen. Onderzoek wijst uit dat dit de kans op herhaling van de borstkanker aanzienlijk kan verkleinen. Ook een serieus gesprek met de oncoloog leverde geen redenen op om er niet mee te beginnen. Toch heb ik geen zin in. De pillen blokkeren de werking van mijn hormonen. De bijwerkingen op de bijsluiter wordt je niet blij: opvliegers, hoofdpijn, misselijk, gewrichtspijn, gewichtstoename,….
Ik hoor en lees verschillende verhalen dus wat het bij mij gaat doen moeten we gaan ervaren.

Eigenlijk had ik gisteren moeten beginnen. Toen heb ik de pillen ook braaf gehaald en daarna diep in mijn tas laten zitten.

Dan vandaag maar beginnen… of morgen… Mijn oncoloog leest dit blog vast niet hihi!

Share this Post

2 Comments

  1. Bij alle medicijnen staan van die bijwerking waarschuwingen. Hoe en óf het bij jou aanpakt weet je niet, maar je weet wel dat je kansen op herhaling enorm verminderen. Sterkte!

  2. Zou je willen ervaren wat ze doen als je ze niet slikt? Dacht het niet, nichtje van me!!! kan toch ook heel erg meevallen.
    Liefs, Hans

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*