Mfransen/ November 3, 2013/ Mathroos/ 2 comments

Zo het is even voorbij. Ik voel me weer een paar dagen goed, heerlijk. Ik vergeet ook echt hoe het was toen ik me slecht voelde. Terwijl ik weet dat het over een paar dagen weer begint…

De kids vierden afgelopen week Halloween ( zal ik gewoon met mijn kale kop achter de deur gaan staan om de kids in de buurt te laten schrikken?). Ik zette mijn pruik steeds op als er gebeld werd, totdat ik dat te achteloos deed… Gelukkig was het Mathieu aan de deur toen ik dat ding achterstevoren op gedaan had!

Zaterdag zijn we met de kids op stap geweest. Ik vind mijn pruik niet lekker genoeg zitten om zo lang op te doen. In overleg met de familie ging ik met een moslima constructie die wel lekker zat en er leuk uitzag. En misschien was het wel daarom dat er nauwlijks naar me gekeken werd, terwijl ik had verwacht dat dat wel zou gebeuren.

We gingen naar de film (Turbo, erg leuk), schoenen kopen voor de kids en pizza eten. Erg gezellig, weer even gewoon. We maken plannen om rond Kerst nog een weekje weg te gaan.

Inmiddels is het maandag en begin ik mijn lijstje weer af te werken om me op de volgende kuur voor te bereiden. Apotheek, boodschappen, huis in orde maken. Ik heb wat grote kamerplanten gekocht. We hadden voor de reis alle planten weggedaan, fijn om weer wat groen in huis te hebben.
Nou ja dat klopt niet helemaal want we hebben een continue stroom van prachtige bossen bloemen, geweldig.

Het voelt heel dubbel deze dagen. Goed dat ik op de helft ben. Nu even genieten!

20131104-202128.jpg

Share this Post

2 Comments

  1. Volhouden, dus doorbijten Roos. Tussendoor blijven genieten. Ook hier komt een eind aan

  2. Lieve Roos, Schommelen tussen de gebeurtenissen en alle gevoelens die daar bij horen. Golf op golf af, lees ik in je woorden. We leven met jullie mee. Sterkte! Liefs Berenice

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*