Mfransen/ June 12, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 2 comments

Lieve Hans,

Vanuit de Azoren een van harte gefeliciteerd met je 76e verjaardag van ons vieren voor ons meest trouwe lezer! We hopen dat het daar een beetje mooi weer is al begrijpen we dat het weer in NL langzaam wat zomers begint te worden.

Hier zijn we na het eerste uitrusten van de oversteek begonnen aan de reparatie. Voor de motor hebben we Jean Pierre (Yacht repair) ingeschakeld. Een belg die hier 13 jaar geleden is blijven hangen en sindsdien alle motoren hier repareerd. Verstuivers zijn eruit gehaald om schoongemaakt te worden en morgen gaan we zien wat dat oplevert. We liggen met de Jan van Gent, Dix Bay en Cula samen in het hoekje voor Cafe Sport en iedereen is lekker aan het klussen. Vanavond bij ons aan boord met z’n allen gegeten. Erg gezellig.

Daarnaast zijn we hard aan het nadenken over onze muurschildering. Eerste brainstorms zijn begonnen. Zodra we klaar zijn laten we het resultaat zien. Hopen ook snel wat foto’s te plaatsen van onderweg maar het internet hier is erg wisselvallig dus wellicht moeten je daarvoor nog even geduld hebben.

groetjes

Mathieu, Roos, Fien en Max

Share this Post

2 Comments

  1. Lekker, gewoon weer even aan de wal en rond te kunnen lopen! Hoop dat de motor gauw en niet te duur gerepareerd zal kunnen worden. Hoe lang was het plan om daar te blijven? En waar gaat de route dan heen?

  2. Lieve Allevier,
    Hartelijk dank voor jullie felicitatie.
    Ik zit op de keiharde plint van het kerkje van Mimice/Kroatië, waar we nu al voor de 26e keer komen. Nu naar ons eigen huisje. Roos het is jou misschien nog bekend.
    Ik houd het niet langer vol.
    Jullie succes en geniet van de vaste wal, Hans

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*