Mfransen/ August 8, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 9 comments

We ‘wonen’ al een tijdje in London. De trip naar de underground vanaf de boot is vertrouwd. Vanochtend zijn we gaan kijken naar de wisseling van de wacht, wat een drukte enorm! Gelukkig stonden we op een muurtje maar op de stoep was het enorm dringen. We zagen ook niets, we stonden nog veel te ver weg. Al snel zaten de kids op het muurtje te lezen, rustig wachtend totdat we verder zouden gaan.
En net toen we weggingen kwam er beweging en zagen we toch nog een groep mannen met grote mutsen.

We nemen de bus naar het British museum. Leuk de bus want je ziet veel meer, duurt ook wel langer.

Het British museum is enorm. Een schitterend gebouw met heel indrukwekkende collecties. We zien veel uit oud romaanse en egyptische tijd. Mummies, sarcofagen, sieraden, wow. Na dagen door de stad slenteren hebben we wat minder energie en het tempo gaat naar beneden. We pakken weer een bus (heel handig die Oysterkaart, de OV kaart hier en de kids mogen overal gratis heen) naar St Pauls. We bekijken de cathedraal maar kunnen helaas niet naar de fluistekoepel omdat er een dienst begint, jammer. We googelen op speeltuinen in London maar vinden niets.

We wandelen naar de Thames en steken over via de milennium wandelbrug. Deze kant van het water is ook leuk en we maken een leuke wandeling terug naar de Towerbridge. Max geeft steeds aan hoeveel energie hij nog heeft, best laag. Maar als we in de haven komen zien ze een nederlandse boot met kids… Boem er is weer energie! Heerlijk is dat.

Een engelse collega van Mathieu komt ‘s avonds borrelen, hij hoort onze reisverhalen en Mathieu wordt bijgepraat op het gebied van de europese energiemarkt.

Morgen zijn we 10 jaar getrouwd, wow wat lang…

Share this Post

9 Comments

  1. Happy Anniversary! Leuk om de tien jaar daar te vieren. Zullen jullie toasten:)

  2. Morgen, als in vandaag, vrijdag 9 augustus? Iig gefeliciteerd! Mooie manier om het te vieren. Veel plezier.

  3. Gefeliciteerd met jullie 10e huwelijksjaar! De vlg 10 beginnen jullie met de ervaringen van zo’n geweldige reis. Super! Wij nu aan de Belgische kust en genieten vollop! Tot snel.

    1. Hee cruisers! Waar hangen jullie uit en wat zijn de plannen. Wij vertrekken hier zaterdagmiddag en hebben belgie/Zeeland nog in de planning. Lijkt ons leuk jullie ergens te treffen

  4. Hoi van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag, maak er een gezellige en speciale dag van, (dat is het natuurlijk al, want je viert het niet elk jaar op deze manier. En nog vele mooie jaren erbij. Groetjes en proost op jullie allemaal.

  5. Hiep hiep hoera! Gefeliciteerd met jullie trouwdag. 10 jaar alweer, dat moet gevierd worden, liefs van ons allemaal, Steef

  6. Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Wat een geweldig feest was dat. Tussen 2 (), Met Engelse roots (geboren in Hongkong) volg ik deze berichten met extra aandacht. Doe ze de groeten.

  7. hee lieverds, nogmaals gefeliciteerd! Hier in Dorset is internet nog niet helemaal goed doorgedrongen 🙂 We hopen dat jullie een heerlijke dag hebben gehad. Hoe was Charly? Veel liefs Paulien, Iban, Felipe en Florian xxx

  8. 10 jaar! Heeeeel hartelijk grfeliciteerd!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*