Mfransen/ February 28, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 6 comments

Zo de klus is geklaard. Alles aan de onderkant van de boot ziet er weer uit zoals het moet, mooie nieuwe blauwe laag verf erover en klaar.
Aan het einde van de dag nog gevierd met Stuart (degene die de boot gerepareerd heeft), zijn vrouw Nedra en dochtertje Alexandra in de TTSA, de jachtclub. Daar konden de kinderen heerlijk zwemmen en wij hebben gezellig en relaxt wat gedronken met elkaar.  Morgenochtend vroeg op om op te ruimen, ze komen de boot dan in de banden hangen zodat de stutten er onderuit kunnen, dan kunnen we die plekjes ook nog even verven en dan gaan we lekker weer in het water waar ze onze Waltzing Mathilda hoort. Ik ben wel weer toe aan schommelen, gewoon naar de wc kunnen of gewoon weer water door een gootscheen weg te laten lopen. Als het meezit varen we meteen door naar Grenada, daar zijn we dan vrijdagochtend. Dan in heerlijk blauw water,.. eindelijk!
Foto’s volgen zo snel mogelijk.

Share this Post

6 Comments

 1. Goed nieuws, ben benieuwd naar de foto’s
  Wij vliegen over 8 uur naar St Maarten, zullen even checken of het water in die regio mooi blauw is 😉

  1. hoi Bruis, Ja dat zat erin he als je zo dichtbij zit. Sorry dat wij er nog niet zijn. Mocht ze ze zien ga maar buurten bij de ostrea, mare liberum, Mero en nog wat nL-boten die daar zijn. Zijn allemaal bekenden….!

 2. Wat fijn! Veel plezier weer met verder varen en genieten van de blauwe zee. Liefs xxx

 3. Heerlijk voor jullie om weer “thuis” te zijn en te kunnen varen waar je heen wilt. Veel plezier met het schommelen, en vooral dat blauwe water!

  1. Hoi Luukje,

   Wij zijn ook erg blij weer in het water te zijn. Zagen toen we net door de haven voeren naar customs de boot “restless” uit Galesville Maryland liggen. Wat zeg je daarvan…!

   Sent from my ASUS Eee Pad

 4. toch weer blauw?? jammer, kans gemist om hem eens mooi roze te maken 😉
  een behouden vaart weer met jullie zo goed als nieuwe bootje!
  liefs!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*