Mfransen/ May 8, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 3 comments

Het weer is het gespreksonderwerp hier. Wat doet dat hoog, wanneer s het laag bij bermuda weg, we hebben het met elkaar over niets anders. Het zit niet mee dat weer, we kunnen nog niet weg. Er liggen hier inmiddels behoorlijk veel nederlandse boten te wachten op het juiste weer.

Al dagen klussen we doen we boodschappen en maken we alles klaar voor drie weken op zee. Maar we blijven nog even aan land, het weer is echt nog niet goed genoeg om te vertrekken. De voorspelling is dat we niet voor 17 mei weg zullen gaan. Dus we bekijken nu of we hier op St Maarten blijven of dat we van de nood een deugd maken en alsnog naar de Britisch Virgin Islands (BVI) gaan ….

Vanmiddag op het strand afgesproken met de Jan van Gent, Ostrea en Dixbay, de ouders gaan zich bezatten om het onrustige gevoel te verdrinken, de kids spelen lekker in het heerlijke water. En eerlijk gezegd vind ik het wel lekker; ik hoef ook nog niet weg uit de Carieb!

Share this Post

3 Comments

  1. Nog geen “huidige positie”.
    Als jullie naar de British Vergin Islands gaan, kan je de groeten doen aan iemand die ik heb leren kennen toen zij als bemanning mee voer met David in de oversteek van Virginia/USA naar Portugal. Als ze niet ergens midden op zee zit.

  2. Geniet er dan nog maar lekker van. Wij genieten van de meivakantie, veel buiten spelen, Bso, kapper, pianoles, Rijksmuseum, fort bij spijkerboor, rugbytoernooi, etc. 17 mei gaan we een paar dagen naar Londen. We houden contact en alvast een heel goede oversteek, we denken aan jullie. Liefs xxxx

  3. Bij bezoek van de BVI graag even foto maken van het eiland van mijn ‘echtgenoot’ – ‘Jost van Dyke’ – schijnt een piraat geweest te zijn die zich ooit dat eiland heeft toegeeigend.
    Veel plezier en voor straks een goede overtocht! Mirjam van Dijk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*