Mfransen/ July 14, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 4 comments

We genieten van onze reis. En we genieten ook soms wat bewuster door de reacties van de lezers op ons blog. Want jullie reageren veel. Vaak hele leuke berichten als reactie op wat we meemaken en soms mensen die ons willen laten weten dat ze de manier waarop we dit jaar leven erg inspirerend vinden. En daar genieten wij weer van. Ik had nooit gedacht dat iets wat begon als een soort logboek van onze belevenissen  zoveel mensen zou interesseren. Er reizen zoveel mensen met ons mee, geweldig.

Zo is Hans, mijn oom, een top ‘commentator’. Een paar dagen gelden plaatste hij zijn 100-ste reactie!!  (waar de statistieken van WordPress al niet goed voor zijn) Zelfs al moet hij op een koud stoepje van een kerkje in weet ik welk land zitten, hij heeft altijd wel tijd voor een reactie. Geweldig Hans, dank je wel voor alle medeleven en ontnuchterende opmerkingen. Zullen we gaan missen als we weer in ons gewone leven zitten. Want ik vrees dat ons blog dan zal stoppen, we zullen jullie niet meer kunnen bekoren met verhalen over stress in de ochtendspits thuis, werk, autopech, files, treinen die uitvallen  en moe zijn. Veel te herkenbaar, daar kan iedereen over bloggen.

Of zullen we door blijven bloggen over hoe het is om weer te wennen aan dat leven? En hoe we proberen wat we dit jaar hebben meegemaakt en geleerd vast te houden? Ik weet het nog niet, iemand commentaar?

 

Share this Post

4 Comments

  1. Nou… eigenlijk vind ik het wel gezellig om dagelijks jullie blog te lezen en als je over de dagelijkse belevenissen thuis net zo leuk schrijft als over de reis dan zou ik zeggen: ga er maar mee door, ik blijf aan het sleeptouw 🙂

  2. De bovenstaande reactie van Paulien verwoordt ook mijn reactie. Helaas zal je straks weinig stille uurtjes meer hebben naast je werk en gezin, vrees ik. Toch jammer dat je schrijvers talent in de slaapstand zou gaan.

    1. Ja we zouden wel heel graag willen horen hoe het is om weer in de Rat Race mee te moeten doen. Het zal wel even wat omschakeling vergen. De kinderen zullen het wel leuk vinden om weer met een hele boel kinderen te kunnen zijn.en weer naar school te gaan?!

  3. Jaaaaa! Heeel erg benieuwd hoe de ervaringen van nu je stress factor in de toekomst kunnen verminderen, hoe het is om te relativeren zeg maar. Doe je dat. Of vsl je wer in de gekte van alle dag?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*