Mfransen/ August 11, 2014/ Mathroos/ 0 comments

We hebben een paar leuke dagen gehad op Texel. Fietsen gehuurd en naar Ecomare en het strand gefietst. Terwijl ik lekker op het strand bleef liggen (slapen) ging de restkarten. Superleuk.
De volgende dag naar de slufter, een mooi natuurgebied waar we lekker gewandeld hebben. Terug via de zelfpluktuin waar we bramen, aardbeien en tomaten zelf geplukt (en gesnoept) hebben. En ‘s avonds natuurlijk vis eten! Er staat verl wind en af en toe ern bui. Gelukkig was de Notendop in de haven om onze dekramen dicht te doen.
De 9e aug was onze trouwdag en was er feest in de vissershaven, het havenvistijn. Voor donaties voor het goede doel kon je allerlei vis proeven, bijzondere vangsten bekijken, activiteiten doen. De kids vonden de kraam waar allemaal opgeviste oude botten mocht meenemen. Er stond iemand bij de ze vertelde wat het was. Schouderblad van een mammoet, rib van een os, tandbot. Dat was natuurlijk cool. Nog met de Notendop gegeten, ook ter afscheid want we gaan terug naar Friesland. Die paar dagen op Texel waren heel leuk.

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*