Mfransen/ March 20, 2014/ Mathroos/ 4 comments

Vandaag mag ik naar huis. Lekker in mijn eigen bed verder bijkomen. Ik word goed verzorgd hier, maar there is no place like home!
Een drain is er net uitgehaald, de ander blijft erin. Ik heb een schattig handtas-formaat flesje meegekregen waar alles in kan lopen.
De conditie die ik na de chemo weer wat terug begon te krijgen is weer even met de grond gelijk gemaakt. Toch voel ik me elke dag weer een flink stuk beter. De heftige pijn van de eerste dag is weg en met veel paracetamol is het nu te doen. Langzaam weer de conditie opbouwen.

Gisteren is het verband eraf gehaald. Ik had me op een slagveld voorbereid, maar dat viel heel erg mee. Het is een emotioneel akelig gezicht, maar ziet er heel netjes uit. Het zal nog een tijd duren voordat we eraan gewend zijn..

En lieve mensen bedankt voor alle lieve kaarten. De dame van het ziekenhuis kwam meerdere keren per dag naar boven om me weer een lieve groet van iemand te brengen. Heel fijn!
Met de bloemen, kaarten en fruitmanden is mijn tas een stuk voller dan toen ik kwam.

Nu thuis rustig bijkomen en wennen aan mijn nieuwe lijf. Weer een fase verder!

Share this Post

4 Comments

  1. Fijn dat je weer thuis bent!!!

  2. Lieve Roos, we leven mee, fijn dat je naar huis mag zo snel al! Lekker thuis, laat je maar goed verzorgen door Thieu & kids! Liefs Bas & Sara

  3. Wat heerlijk dat je weer naar huis mag, idd thuis is toch de beste plek om te herstellen hoe goed iedereen ook voor je is in het ziekenhuis.
    Geniet van je huis, lekker met het zonnetje naar binnen. We wensen je een voorspoedig herstel en geniet van alle aandacht om je.
    Liefs, Ben en Petra.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*