Mfransen/ August 6, 2012/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 6 comments

Als het goed is doet onze SSB het en kunnen jullie deze mail lezen.
We zijn vanochtend vroeg vertrokken uit Brest. Inmiddels zitten we een heel eind op de Golf van Biskaje. En onze droom kwam uit, we hebben al verschillende keren gezelschap gehad van een groep dolfijnen. De eerste bleef echt lang rond de boeg van de boot spelen, wat een gewelidg gezicht. We begonnen allemaal wat katterig, de kids hebben een klein beetje overgegeven vanochtend maar dat luchtte kennelijk op wat meteen daarna werd er weer volop gespeeld en gesnoept. Net gekookt, het eerste blik kip kerrie van de macro gegeten, bevalt best goed. Helaas is de wind niet helemaal zoals we gehoopt hadden, die staat toch wel zo dat we aan de wind moeten. Niet de meest rustige koers, er staan nog wel wat golen van de harde wind de afgelopen dagen. Maar zo houden we het zeker wel vol. Regelmatig contact met Thijs/Suzanne en Jeroen/Douschka, ze zijn de hele dag in het zicht gebleven. Tot later!

Share this Post

6 Comments

  1. Hij doet het! Gefeliciteerd

  2. Yes, super om te lezen van jullie. succes de rest van de route!

  3. O wauw, we zijn helemaal niet jaloers hoor;)
    Veel plezier en succes met de volgende etappe!

  4. Mooi zo’n ‘live’ verslag. We wachten met tapas op jullie in de mooie Ria’s.

  5. Fijn om dit te lezen. Dacht de hele dag aan jullie. Enig dat de dolfijnen bij jullie bleven. Ook slim om in line of sight te blijven met de twee andere boten. Mieters dat we met de SSB alles kunnen volgen!

  6. Goed om te lezen! Vanaf hier lijkt ‘t toch allemaal behoorlijk voorspoedig te gaan, maar wellicht voelt dat iets anders als je aan de wind door de Golf van Biskaje. We blijven jullie belevenissen volgen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*