Mfransen/ August 2, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 3 comments

Onze dagen met Paulien, Iban en de kids vliegen voorbij. We bezoeken Hurst castle, de kids tennissen en spelen samen en we praten veel bij. Eten doen we in hun huisje, op de boot en de laatste avond on de pib de Gun Inn terwijl voor anker liggen vlak voor Hurst castle. We varen ook twee dagen met z’n allen. Een lange tocht naar Yarmouth op Wight ( toch wel 45 min varen). Ook daar een kasteel bekijken en een lange wandeling. We barbequen op het achterdek. De kids genieten van hun ‘oude’ vriendjes en zijn heel blij met dit slaapfeestje.

En op 1 aug vieren we de verjaardagen van Fien en Felipe (die een week later jarig is). Het is heerlijk weer en we ankeren bij een kiezelstrandje. Ons meisje is nu al 9 jaar. Haar tweede verjaardag op reis. Heel gezellig om dat met z’n allen te vieren.

Ondertussen gaat er bij ons op ICT gebied van alles mis. Mijn I phone besluit alle aps eraf te gooien ( invl gribs en kaarten) en pas na een dag geruzie met de pc weet Mathieu het weer om te draaien. De dag daarna houdt het scherm van de pc ermee op. Al veel eerder hebben we de Asus opgeborgen want die laadde niet meer op dus onze oude laptop wordt afgestoft. Na enig gedoe doet deze het wel weer. Het lijkt erop of de apparatuur ons wil zeggen dat het tijd is om naar huis te gaan!

Hier in de Solent stikt het van de nederlandse boten. Onderweg vonden we het geweldig als we er een tegenkwamen, nu heb ik zeer gemengde gevoelend over al die driekleuren om me heen. We komen weer dichtbij huis, het einde komt steeds dichterbij.

Internet is hier, ondanks onze kaart, hopeloos, vandaar dat we slecht te bereiken zijn. Bellen en sms-en lijkt makkelijker. Dat was in op andere plekken toch beter.

Inmiddel zijn we op weg naar London. Met weinig wind maar stroom mee dobberen we naar Dover waar we vannacht aankomen. Maandag gaan we de Thames op en blijven we vier dagen in het hartje van London in St Catherins dock liggen. Een rip uit ons budget maar goedkoper dan een hotel.

Nou het lijkt alsof we hier op zee beter internet hebben dan aan wal, we zullen zien wat er gebeurt als ik op ‘publiceer’ druk….

Share this Post

3 Comments

  1. Tja, het zit er bijna op. dat terug kijken is altijd iets waar je dan wel even katterig van zult zijn. Zo veel en zo lang er naar toe leven en dan poef, is het allemaal voorbij. Maar wat een herinneringen!, en wat een weelde in the “memory bank” van jullie kinderen. Het zal hun levens en de keuzes die ze maken enorm beinvloeden. Fien, nog gefeliciteerd! Happy, happy belated birthday. Enjoy London! Kus, Luuk

  2. Het was super om jullie te zien en bij te praten. Onze kids missen jullie kids nu al! Wat is er met jullie missie naar Cowes gebeurd? Heel veel plezier in Londen! Tot over een paar weken in Nederland. xxxx

  3. Fien beetje laat, maar nog hartelijk gefeliciteerd!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*