Mfransen/ September 2, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 4 comments

Vandaag is alles weer gestart: school en werk. Vroeg op, opschieten en op tijd op het schoolplein zijn. Gelukkig gelukt. Met zin maar zenuwachtig fietsten de kids naar school. Nadat ze de directeur een mooie conch schelp gegeven hebben springen ze samen met alle andere kids letterlijk via een trampoline het schooljaar in. Leuk hoor!

Mathieu en ik hebben ook onze eerste werkdag. Mathieu praat met de mensen op twee verdiepungen bij, ik ben met drie collega’s sneller klaar. Aan het werk, er ligt werk voor me en in spring er meteen weer in. Mijn collega zegt halverwege de middag dat ik niet veel verandert ben. Ze hadden zich geloof ik zorgen gemaakt over wie of wat ze terug zouden krijgen.

‘s Avonds kletsen we weer volop aan tafel, voor het eerst sinds tijden hebben we alle vier los van elkaar allemaal dingen beleefd. De kids vinden school leuk en missen de juf van vorig jaar niet haha!

Het spits is eraf! Nu mijn schoonvader bellen of hij woensdag de kids kan halen want mijn agenda zit vol. Ik kan me herinneren, in een grijs ver verleden, dat wij rustig een maand ongestoord op een boot zaten… Ik denk er nog vaak aan terwijl ik ook weer geniet van dit leven. Morgen weer?

20130902-214335.jpg

Share this Post

4 Comments

  1. Bedankt voor de update! Fijn te lezen dat toch ook het “normale” leven wel weer gezellig is.

  2. Dat wennen ging dan toch best wel weer snel. Fijn om te lezen dat jullie het naar jullie zin hebben. Veel plezier op school en met werk.

  3. Grappig he, dat je zo weer meegaat in de flow van het leven waar je ook ter wereld bent. Voor je het weet zit je weer in je ritme van alledag. Hoewel er soms best momenten zullen zijn dat je weer terug wilt naar afgelopen jaar. Jullie hebben in elk geval geweldige herinneringen van een super reis. Ieder gaat nu weer zijn eigen gang, zoals je schrijft er zijn vele verschillende verhalen aan de eettafel, heerlijk toch! Succes met inwerken en tot ziens. Groetjes en werk ze en leer ze! haha

  4. Gefeliciteerd!!! Jullie hebben de oude paden weer gevonden. Ik zou willen zeggen, “Behouden Vaart”!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*