Mfransen/ August 21, 2014/ Mathroos/ 4 comments

We zijn al weer een paar dagen thuis. De boot helemaal leeggehaald, schoonhemaakt en opgeruimd achtergelaten. Mathieu is alweer wat dagen naar kantoor geweest en de kids een paar dagen bij opa en oma. Mijn week zit vol met ziekenhuis. Controle van mijn hartfunctie, terugkoppeling vd cardioloog en nu lig ik weer op de dagbehandeling aan het infuus. Net in mijn status geteld, dit is de 26e keer dat ik hier lig. En na vandaag nog maar twee keer te gaan! Het einde is nu echt in zicht!!

20140821-124421.jpg

Share this Post

4 Comments

  1. hou vol roos, hierna nog maar TWEE , ja 2 keer dus. GEWELDIG

  2. Mooi, die regenboog, die laat zien dat de zon weer komt. Heerlijk dat je nog maar twee keer door deze regenbui heen hoeft om daar dan in die zonneschijn te komen! Hou je taai, lieverd.

  3. The final countdown!!
    Goed zo lieffie.

  4. Ja en dan zit de vakantie er weer op, tenminste met de boot. Hier in noord zijn de scholen alweer begonnen. Jullie hebben in elk geval nog lekker kunnen varen. Mooi dat je nog maar twee keer moet voor de dagbehandeling. fijn idee. Mooi he al die regenbogen de laatste dagen, dat is het enige mooie aan de regen, haha. Verder mag de zon er wel weer elke dag bij zijn. De groetjes aan allemaal vanuit een nu zonnig Den-Helder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*