Mfransen/ July 26, 2014/ Mathroos/ 2 comments

De kids hebben vakantie en we gaan vanaf dit weekend drie weken varen. Lekker rustig weg in eigen land.
De voorbereiding kost altijd veel tijd. Ik moet nog naar het ziekenhuis om de immunotherapie te tanken. Fien en Max gaan mee en spelen op de stoel, omhoog, naar voor en achteren.. Als ik in een bed aangekoppeld lig komt de lunchkar langs en is het feest compleet. De dag na de vakantie weer, dan kunnen we precies drie weken weg.

‘s Middags laden we de auto in. Wat nemen we toch altijd mee als we naar de boot gaan. We zijn blij dat we morgen nog een keer langs huis komen (als we naar de verjaardag van Eline in Amsterdam gaan) zodat we de dingen die we vergeten zijn nog op kunnen halen.

Thieu ligt de hele zaterdagochtend weer te zweten onder het keukenkastje om de koelkast te maken. Hij installeert ern complete nieuwe set met compressor en vriesvak. Dan is het even spannend…. En ja hij doet het! Nu hebben we ook weer koele drankjes op vakantie, heerlijk. Het is een stuk stiller en de nieuwe koelkast trekt de helft van het vermogen van de oude. Even vragrn we ons af waarom we dat ding niet voor de reis vervangen hebben…. Maar ja het was niet dat we toen niets te doen hadden…
Zo ik hoop dat het qua klussen hierbij blijft de komende weken. Lekker op vakantie.

20140726-214656.jpg

20140726-214805.jpg

20140726-214825.jpg

Share this Post

2 Comments

  1. Het is maar een klein fototje, maar wat zie je er weer beter uit! Wat is er beter dan om dat in jullie tweede huis te doen.

  2. Veel plezier! En, wie weet, tot ziens op Vlie?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*