Mfransen/ August 10, 2012/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 6 comments

We zijn in La Coruna. Na een laaste stukje motoren – van 19 uur – liepen we gisteren rond het middaguur de haven van La Coruna binnen. De barnstormer lag al op ons te wachten en al snel was er contact gelegd met andere vertrekkersboten. Dit keer was het Fien die het eerste contact legde met Luc en Sjoerd van de Flying Circus. Nadat de boot een beetje aan kant was werd er geborreld en rond Spaanse etenstijd – 22 uur – zijn we samen met de Jorg, Marieke en Nynke de stad in gegaan op zoek naar lekkere tapas. We kwamen uiteindelijk terecht bij het “Meson de Pulpos”- het huis van de inktvis waar we heerlijk hebben gegeten. Al waren Fien en Max het daar niet helemaal mee eens.

Vandaag blijven we in La Coruna om alle tall ships te bekijken die hier liggen. Daarna door naar de Ria’s.

Share this Post

6 Comments

 1. Na de Dolfijnen nu de inktvissen. Het wordt zo ook nog een culinaire ontdekkingsreis… Leuk hoor.

  PS. Eeeeh: Wanneer ik op jullie positie klik naast jullie blogtekst, krijg ik de jachthaven van Numansdorp te zien. Jullie zitten toch niet stiekem gewoon in Nederland op een steiger hè?

 2. Hoera, blij dat jullie veilig en wel daar zitten.

 3. Mooi hè! Spanje binnenvaren na een pittig tochtje. Veel groeten en tot in de algarve. Gr. Pieter

 4. nou zeg maar tegen Fien en Max dat badjuf Wendy inktvis ook absoluut nier lekker vind!!

 5. Hallo allemaal, jullie zitten aan de spaanse tapas en wij zitten aan de turkse tapas. Eerst zijn we naar macedonie gegaan en daarna werdt besloten om nog een trip te maken. Hier zitten wij dus, onder de turkse zon en genieten volop van alle gemakken. Wij zijn blij dat jullie veilig en wel zijn aangekomen.
  Dikke kus voor de kids en tot snel. Gr. Biljana
  p.s We hebben kennis gemaakt met onze nieuwe buuren. Leuke mensen. Mateja heeft nu al een afspraak met de oudste kind David om te gaan voetballen.

 6. Hi Mathieu,

  Dat klinkt allemaal fantastisch! Jullie verhalen lezen als een goed boek. Hartstikke leuk om dat zo te volgen.

  Geert

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*