Mfransen/ September 7, 2013/ Mathroos, Rondje Atlantic 2012-2013/ 2 comments

Zo de eerste week zit erop, de eerste vijf dagen school en werk.
De kids hadden er zin, ze zijn de hele week voor de wekker wakker. Het lukte dus zowaar om op tijd te zijn om maandag het nieuwe schooljaar in te springen.

Fien is snel weer helemaal geland, Max heeft nog iets meer problemen om zich weer helemaal senang te voelen. Het is ook wel veel, de bovenbouw, nieuwe klas, nieuwe juf. Rustig aan maar.

Niet alles ging even soepel; ik stond een uur te vroeg op het schoolplein woensdag, shit de hockeytraining is toch vandaag (eh zelfs over een paar uur en we zijn nog beide aan het werk) en opa en oma zijn ook al weer ingeschakeld. Some things never change…

Is er dan niets veranderd? Schieten we zo weer in de oude routine? Ja deels wel het is ook na een jaar nog heel vertrouwd. En nee, in ons hoofd draait nog de film van alles wat we gezien en meegemaakt hebben. Soms lijkt het gisteren, soms een maand geleden. Ook bij ons moet het nog landen geloof ik.

En zaterdag lekker gespeels en geknuffeld met onze lieve Pelushe!

20130908-222544.jpg

20130908-222619.jpg

Share this Post

2 Comments

  1. Lieve mensen. Zo te lezen zijn de eerste wankele stapjes op het glibberige landrotten pad met goed gevolg geplaatst. Nieuwe ontwikkelingen gesteund door uitgebreide ervaring zie ik jullie fluitend nemen.(Al dan niet met een hulpkreet “Papa, Mama”).
    Ik ga nu afhaken, want ik neem aan dat de WaltzingMathilda voorlopig uit mag rusten.
    Mocht ik terloops uit m’n ooghoek toch iets nattigs zie, dan ben ik present.
    Heel veel succes en blijf die film herhalen. Hans

  2. Succes met het acclimatiseren. Wij willen er nog even niet aan en hoeven gelukkig nog niet terug. Van de winter waren wij tijdelijk thuis en jullie nog aan het varen, nu zijn de rollen weer omgedraaid.
    Mochten jullie op woensdag-avond nog in de buurt van de Dordtse Elektronica Club komen, we hebben wekelijks contact via de SSB vanaf 22:30 op 14.153 usb en jullie zijn van harte uitgenodigd.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*