Mfransen/ April 9, 2014/ Mathroos/ 2 comments

Dansen aan zee…

Lieve volgens van ons blog. Nu de zon weer gaat schijnen en de temperatuur weer stijgt begint het bij ons ook weer te kriebelen. De Waltzing Mathilda is sinds augustus vorig jaar niet meer haar box uitgeweest. Nu zouden we graag het lange paasweekend gebruiken om weer het water op te gaan (uiteraard onder voorbehoud van mooi weer). Roos mag echter nog niet al te veel doen met haar rechterarm en wil het biet doen zonder extra handjes en daarom een verzoekje: Wie heeft er zin om het paasweekend (18-21 april) met ons op uit te trekken? Idee zou zijn om vrijdag richting zeeland te varen en maandag weer terug. we hebben zeker plek voor twee personen. Wie durft?

Mathieu en Roos

Share this Post

2 Comments

  1. O, ik wou dat we daar waren!!! Wat ENIG dat jullie op “your home away from home” weer even gaan genieten. Ik stuur good weather vibes.

  2. Als we in Holland waren meteen. We zitten echter tot 20 mei in Kas/Turkije. Volgende week het onderwater schip van de Catalina 42″ van David in de koperhoudende verf zetten. 4 lagen in één dag. Daarna hopelijk weer tochtjes met David en Betty langs de zuidkust van Turkije. Lang op gewacht, eindelijk is het zover dat ik aan het roer mag staan in deze kontrijen.

    Ik wens jullie een heel fijn zeil weekend toe, met nog vele te volgen.
    Liefs, Hans

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*