Mfransen/ July 28, 2014/ Mathroos/ 4 comments

Vandaag de tweede dag van onze vakantie. Ik mediteer elke dag 15 min om vast te houden aan mijn pogingen om mijn hoofd leeg te maken. Dat bevalt goed. Bewijs: het regent al de hele ochtend en ik heb Mathieu nog niet gevraagd om door te varen naar zonnige oorden….

We zijn samen met de Sushi op pad. Gisteren was het heerlijk weer. Geen wind en erg warm. Dus na de brug pakten we de eerste mooring om lekker te zwemmen. De kids hebben uren in het water gelegen, van de boot af gesprongen en achter de bijboot aan naar Tiengemeente gesleept.
Nu liggen ze weer in het water…in de regen. En ze vinden het nog steeds lekker. Hmmm ik duik er ook maar even in denk ik!

20140728-105901.jpg

20140728-105909.jpg

Share this Post

4 Comments

  1. De duizend cirkels van de regendruppels kunnen zelfs in de vakantie heel rustgevend werken. Ondanks het gebrek aan zon, veel plezier.

  2. Toch maar fijn dat de Mathilda nog in de familie is!!! Geniet van regen en zon, en rust:)

  3. Nederland en de rest van Europa hebben typische zomerse buien. Alleen Turkije, Kas met name zon en niet eens zo erg heet, volgens Anne-Mieke, die ons vorig appartement heeft gekocht.

  4. dankzij het slechte internet tijdens onze vakantie (-hoe deden jullie dat toch tijdens jullie jaartje weg?-. Wij zaten op de wadden -droogvallen- en op de duitse eilanden maar zowel gewoon ontvangst als internet was knudde.) zie ik deze berichtjes nu pas. Hoop dat jullie een fijne vakantie met veel mooi weer en rust momenten hebben. Liefs HV crew

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*