Mathieu/ March 20, 2011/ Mathroos, Uncategorized, Voorbereiding, Voorjaar 2011/ 0 comments

Samen met Joost stond ik afgelopen zaterdag rond half 9 bij de boot. We hadden van de week een gezamenlijke klus afgesproken. We zouden elkaar helpen met het in de verf zetten van de Waltzing Mathilda en de Sushi. Aangezien je op een dag toch maar één laag kan zetten is dat een win-win situatie.

Na wat eerste schoonmaak en nog wat plekken in de primer gezet doen we eerst de Sushi en daarna de Mathilda. Het is heerlijk weer en we zijn niet de enige die door het weer naar buiten zijn gelokt. De hele haven is ontwaak en overal wordt geschuurd en gekrabd, gepoetst en geschilderd. Toch wel blij dat wij wat eerder zijn begonnen en nu alleen nog de laatste loodjes hoeven te doen.

Aan het eind van de dag kijken we erg tevreden tegen twee zwarte onderwaterschepen aan. Het weer voor morgen is net zo goed als dat van vandaag dus we spreken direct af om morgen door te gaan en het meteen af te maken. ‘s ochtends haal ik in Middelharnis bij de Vries sails onze zeilen op en daarna begin ik met het in de was zetten van het bovenwaterschip. Begin van de middag komt de hele familie Geleijns een kijkje nemen in de haven. De familie Fransen laat nog even op zich wachten en dat kwam vooral doordat ik de sleutel van de auto had meegenomen….

Rond half vier zijn we klaar en is dit het resultaat met dank aan Joost! (Heb jij ook een foto van de Sushi, dan zet ik hem erbij)

This slideshow requires JavaScript.

Share this Post

0 Comments

  1. Wow, dat ziet er echt super uit. Hulde voor het harde werken, dat wordt wel goed beloond zo.

  2. Tieu, dat ziet er strak uit man. Ik weet wie ik moet bellen als de Rebellion een anti-foulinkje nodig heeft!

  3. Wauw, wat is ze nu weer mooi zo! Je hebt er wat werk aan, maar dan krijg je ook wat! Leuk om weer een stukje te kunnen lezen nu ik met mijn zieke kop in bed lig.
    Begint wel weer weer voor de grote plons te worden! Wat is daarvoor de planning?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*