Roosschlotter/ July 6, 2010/ Mathroos, Spanje 2010, Uncategorized, Voorbereiding, Zomer 2010/ 0 comments

Gisteravond laat waren we op de boot. Ze lag er net zo bij als we haar hadden achtergelaten. Wout en Kiki haalden ons op van het vliegveld terwijl onweer dreigde. Zij waren er erg blij mee want het is (ook) hier al dagen 35+. Genietend van de voorspoedige reis hebben we Na een snelle pizza de kinderen in bed gestopt.

Vanochtend werden we wakker onder een strak blauwe hemel. Het werd snel duidelijk dat het kwik weer hoog zou stekten vandaag. De dektent boven de Kuip bracht enige verkoeling maar een duik in de zee “did the job”. ‘s middags hebben we verkoeling gezocht in de supermarkt. Wout en Kiki zijn zo aardig ons hun tweede auto te lenen. We hebben hier meteen goed gebruik van gemaakt en veel proviand ingeslagen. Na een tweede verfrissende duik hebben we met wout en Kiki lekker geborreld en gegeten: een primeur want ze waren onze eerste eetgasten aan boord.

Morgen een dagje Tarragona en natuurlijk dé wedstrijd. Wij zetten ons geld op Spanje-Nederland. Lijkt ons geweldig dat hier mee te maken!

Groetjes Mathieu, Roos, Fien & Max

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*