Roosschlotter/ July 8, 2010/ Mathroos, Spanje 2010, Uncategorized, Voorbereiding, Zomer 2010/ 0 comments

Na een heerlijke dag varen met onze mooie rood witte spinaker zijn we in Barcelona aangekomen. We deden met negen knopen wind ongeveer zes knopen dus het grootzeil hoefde niet bij, fijn want dan kon de kuiptent blijven hangen. Anders waren we echt leven geroosterd.
We liggen nu middenin de oude stad, vlak bij de wijk Barri Gotic. Mathieu is ergens een kroeg gaan zoeken want vanavond speelt Spanje tegen Duitsland. Tegenover ons ligfen duitsers en thieu heeft tot mijn ontzetting een heel lelijk oranje ding in het want gehesen!
Ik zit hier in een heerlijk koel windje een lekker vakantieboek te lezen terwijl de kids slapen. Ik heb net de stad twee keer in gejuich horen uitbarsten dus ik gok dat er twee keer door Spanje gescoord is! Ben benieuwd of de finale echt Nederland Spanje wordt…
Vanuit de Kuip kijk ik naar het museum Historia de Catalunya waar een feest op het dak gehouden wordt met hele mooie balonnen creaties die steeds van kleur veranderen. Een stukje verderop zie ik de mooie gevels van de hoge gebouwen, ik hoop dat we morgen wat van het bijzondere van deze stad aan Max en Fien kunnen overbrengen. Mathieu en ik waren hier tien jaar geleden een week en hebben genoten. Oh de stad ontploft weer met gejuich en knallen, er is vast weer gescoord. Ik geloof dat we zondag weer op zoek gaan naar een kroeg, lekker op z’n spaans de kids tot laat mee.

Groeten,
Rozemarije Schlotter
Kubiek

Share this Post

0 Comments

  1. Oh, wat heerlijk allemaal! Ik denk dat ik weet waar jullie met de boot liggen. Dat wordt morgen dolle pret in de stad. De Ramblas op en neer met een ijsje in de hand.
    Ik heb vandaag allerlei pret voor Fien en Max in het zwembad aangeschaft: een opblaasbare scooter(!), een dolfijn(!) en zwembandjes voor Max met goudvissen erop. Ik hoop echt dat het de laatste week van juli net zulk mooi weer is als nu en de Spaanse sfeer verlengd kan worden in het Groningse noorden.
    Geniet met elkaar van een fijne zeiltocht.
    Veel liefs,

    Madeleine

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*