Roosschlotter/ July 13, 2010/ Mathroos, Spanje 2010, Uncategorized, Voorbereiding, Zomer 2010/ 0 comments

Met een dubbele kater beginnen we de dag. Ten eerste natuurlijk om het grote verlies ten tweede omdat we klote geslapen hebben om een slechte plek bij de opening van de haven waardoor we de hele nacht lagen te draaien. Ik heb wat geslapen, Thieu nagenoeg niet. Tot overmaat van ramp bleek dat ze ons €90,- voor deze heerlijke nacht wilden laten betalen. Dat ging Thieu toch met even te ver. Boos op de baas wachtend kwam, nadat Roos met de twee blonde troeven ter versterking aankwam, toch dat er wel wat van de prijs af kon.
Mathieu heeft lopend nog wat boodschappen gedaan terwijl ik opruimde en wat helaas ook nodige poersklusjes deed. En daarna weer het ruime sop. Er stond behoorlijk wat wind, al snel speerden we met 7 mijl een eind uit de kust. Grote golven deden de boot af en toe flink rollen maar dat kon de pret niet drukken. Nu liggen we in een prachtige baai…

Waar we eerst overboord gesprongen zijn en daarna lekker geborreld en gegeten hebben. Thieu en ik namen toen de kids sliepen nog een duik en hebben onze haren op het achterdek gewassen. De douche daar is heerlijk en de watertank raakt maar niet leeg, wel lekker met 34 graden….
Nu nog genieten van de mooie zonsondergang en een rustige nacht met het ankeralarm! Dit is veel leuker dan die havens en de komende dagen komen we gelukkig ook veel baaitjes tegen!

Share this Post

0 Comments

  1. Niet een beetje jaloers, maar stik jaloers, met veel heimwee!!!
    Zulke fotos maakten we vanaf ons speedcruisertje (5,10 m) tijdens tochten in de Kroatische wateren. De grenzen van de nacht waren de beste momenten. Geniet er van!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*