Mathieu/ December 26, 2009/ Uncategorized, Voorbereiding, Voorjaar 2010/ 0 comments

Op de 24e voor de verjaardag van Johan naar Groningen gereden. Op de heenweg nog even gaan kijken bij Lemmer Nautic naar een “van de Stadt Carribean“. De Verkoopsteiger was volledig ondergesneeuwd maar de boot was een stuk breder van verwacht en heeft een grote vaste buiskap. Zeker een geschikte boot voor lange zeereizen en ook zeker voor de Med. Kottergetuigd en een grote stellage met radar en windgenerator.

Bij Madeleine en Johan heerlijk genoten van een diner gekookt door Anne Fleur: coquilles St Jacques, traditionele kalfstong (en kip voor de niet-liefhebbers) en toe heerlijke zelfgemaakt meringues. Voor het eten en de echte dooi inzette hebben we nog kunnen genieten van de besneeuwde Groningse omgeving. Fien en Max met zaklampjes op zak het donker in.

Tijdens het diner onder meer … onze reisplannen besproken. Op eerste kerstochtend ‘s ochtends lekker ontbeten met z’n allen en Mamma’s verjaardag gevierd met herinneringen uit vorige jaren. Fien en Max hebben de eerste aflevering van 8 uur Freggels gekregen: echt een succes.

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*