Mathieu/ September 13, 2010/ Mathroos, Najaar 2010, Uncategorized, Voorbereiding/ 0 comments

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover. Met mijn familie houden we al vele jaren om de paar maanden een mah jong dag. Met meerdere tafels mah jongen en daarna met z’n allen een hapje eten. Omdat we nu naast Joost en Marieke in de haven liggen was het idee opgekomen om dit een keer op de boot te doen.

Zondagochtend werden we nog met regen wakker maar nadat we lekker ontbeten hadden en de boel opgeruimd brak het rond tween helemaal open en hadden we een fantastische middag. Aan het eind van de middag had mijn vader een geweldig diner gemaakt wat direct uit de achterbak van z’n auto geserveerd werd (het eten was namelijk in slaapzakken van Delft naar Numansdorp vervoerd om het warm te houden).

Hieronder een selectie van de foto’s van afgelopen zaterdag.

This slideshow requires JavaScript.

Share this Post

0 Comments

  1. Je bent het “bijna” belangrijkste van afgelopen weekeinde vergeten…
    Na een eigenhandige ontluchting van de motor en goed lang doorstarten (advies van Teus) is de motor weer operationeel!!!

    1. Helemaal waar! Ik was hier dubbel blij om aangezien ik zelf de analyse had gesteld en het uiteindelijk ook werkte: het euvel was gewoon (stom, stom, stom) een lege dieseltank en de oplossing dus het ontluchten van de leidingen tot aan de injectors. Met uiteraard dank aan Teus die adviseerde het starten lang vol te houden….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*