Roosschlotter/ April 28, 2010/ Mathroos, Uncategorized, Voorbereiding, Voorjaar 2010/ 0 comments

Na de keuring zijn we meteen weer in onderhandeling gegaan over de definitieve verdeling van de kosten mbt de gebreken. Daar waren we op zich snel uit en de eigenaar gaf aan de gebreken ook snel te zullen verhelpen. Hij wil de boot graag snel verkopen en wij willen graag in de meivakantie varen in Spanje. Maar inmiddels zijn we een week verder en weten we nog niet of er nou een deal is of niet Als de makelaars vasthouden aan de hoge courtage dan niet (dan is de ruimte tussen ons bod en dat wat de eigenaar wil hebben niet groot genoeg om de courtage van te betalen) en als de makelaars inzien dat zij de sleutel in handen hebben om de deal door te laten gaan is er wel een deal. En ondertussen komt de meivakantie steeds dichterbij, die begint over 8 dagen!

Wij zorgen dat we op alle mogelijke scenarios voorbereid zijn. Tocht voorbereiden, paklijst maken, paspoorten regelen, etc voor als we wel gaan. En informeren bij de buitenschoolse opvang of Fien en Max toch nog terecht kunnen voor het geval we niet gaan. Nog een bijkomende onzekerheid is die ellendige aswolk die boven Europa hangt, waardoor het niet zeker is of we er überhaupt heen kunnen vliegen.

Maar goed dit is natuurlijk wel de ultime test. Ook onderweg zullen we vaak moeten wachten op goed weer en als dat komt moet je ook snel weg kunnen gaan. Afwachten en op alles voorbereid zijn dus We moeten er nog wel aan wennen!

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*