Mathieu/ March 7, 2010/ Mathroos, Uncategorized, Voorbereiding, Voorjaar 2010/ 0 comments

Na veel denken en wikken en wegen hebben we afgelopen woensdag toch maar besloten om een retourtje Spanje te boeken. Met de Transavia vanaf Rotterdam naar Alicante en van daar met de auto naar Cartagena. Er ligt daar een Contest 41 met de naam “Mystic Blue”. Een boot die zowel qua layout, apparatuur, staat van onderhoud en prijs bij ons lijkt te passen; enige minpuntje hij ligt in spanje.

Afgelopen vrijdagmiddag stapten we dus om twee uur in het vliegtuig. Rond een uur of 6 waren we in Cartagena waar we meteen even bij de boot zijn gaan kijken. Omdat we er nog niet in konden kijken zijn we gaan inchecken in het hotel en lekker tapas gaan eten in het oude centrum van Cartagena.

De volgende ochtend vroeg opgestaan om de sleutels te halen en eindelijk echt in de boot te kunnen kijken. In bijgaand filmpje kun ze zien hoe de contest er van binnen en van buiten uitziet. We hebben natuurlijk in alle hoeken en gaten gekeken en daar ook veel foto’s van gemaakt. Vooral de vloer van de kajuit heeft waterschade en in de bilges is het erg vies. Voornaamste conclusie is wel dat het een echte “mannenboot” is die vooral daar waar je het niet ziet niet erg schoon is.

Al met al zijn we erg enthousiast maar er moet natuurlijk wel wat van de prijs af.

Wordt (zeker) vervolgd….

[vodpod id=ExternalVideo.926905&w=425&h=350&fv=%26rel%3D0%26border%3D0%26]

more about “Contest 41 Mystic Blue“, posted with vodpod

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*