Mathieu/ July 17, 2011/ Denemarken 2011, Mathroos, Uncategorized, Voorbereiding/ 0 comments

Een half uur later dan voorspeld door windfinder hield het plotseling op met waaien en brak de zon door. Iedereen kwam uit z’n boot, trok korte broeken aan en genoot van het heerlijke weer. Alle luiken open, matras naar buiten, alles weer droog! Wij zijn nog naar een strandje gegaan waar we heerlijk in en bij het water gespeeld hebben. Buiten eten, lukte ook nog. Dan is het weer van de afgelopen nacht en ochtend snel vergeten. Als toetje nog een prachtige zonsondergang. Toch een heerlijke dag!

20110717-222349.jpg

Share this Post

0 Comments

 1. Hi ‘Mathroos’, wat leuk om te lezen allemaal. Ziet er goed uit en moet toch al een heerlijk gevoel geven zo zeilend ‘buiten de gebaande paden’…. Geniet ervan, wij zullen as. vrijdagmiddag vertrekken naar Grou en hopen ook mooi weer voor de komende weken in Noorwegen, Sweden en Denemarken…. we houden contact. Nog veel plezier en groetjes van onze meiden aan Fien en Max!

  Hartelijke groeten
  Suzanne

  1. Hoi Suzanne, wij zitten vandaag met veel hitte en zeer weinig wind eens in een andere situatie qua weer. Onze ervaring is dat tegenvalt hoeveel mijlen je kunt maken. Noorwegen en/ of Zweden is erg ambitieus. Wij hebben (mede dank zij het weer) die kant gelaten voor wat het was en blijven in Denemarken. En ook dan moeten we lange dagen maken om de kids ook wat tijd op de kant te gunnen en een reële planning te houden. Maar het is wel prachtig. We varen zo de kleine bekt binnen in de hoop nog wat leuke anker plekjes te vinden!
   Succes met de voorbereiding.
   Liefs Roos

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*