Mathieu/ March 26, 2010/ Mathroos, Uncategorized, Voorbereiding, Voorjaar 2010/ 0 comments

Na wat heen en weer gestuiter over de prijs kunnen we met trots zeggen dat we overeenstemming hebben over de prijs. Waarschijnlijk 13 april naar Cartagena voor de keuring. Begint nu echt heel concreet te worden.

Verder al heel erg aan het nadenken hoe we de boot in Nederland gaan krijgen. We gaan proberen in de Meivakantie de boot van Cartagena naar Marseille te krijgen en vandaar weten we nog niet zeker hoe we verder gaan. Opties zijn op een trailer maar ook de optie om de boot zelf door Frankrijk terug te varen staat nog open. Dit lijkt wel een reeele mogelijkheid te zijn.

Goed nu eerst de keuring en de koop afronden!

P.S.: inmiddels ook de website van de vorige eigenaar gevonden: zie www.mysticblue.co.uk

Share this Post

0 Comments

  1. Gefeliciteerd! Gaaf dat het gelukt is. Hopen dat de keuring geen rare dingen oplevert.

  2. Gefeliciteerd hoor. Maar uh… als geen-zeiler vraag ik me even af waarom jullie door Frankrijk willen varen en er omheengaan?

    1. Wouter,

      Dat is een hele goede vraag en zoals vaak met goede vragen bestaat er geen eenvoudig antwoord. Allereerst is het natuurlijk zo dat we zee-ervaring op moeten doen. Nu hebben we de mogelijkheden onderzocht en blijkt dat langs de kust van Portugal de wind meestal uit het Noorden staat en ook de golf van Biskaje een onzekere factor is. Als laatste willen we er natuurlijk voor zorgen dat Fien en Max het zeilen leuk blijven vinden. Daarom lijkt de beste optie om een stuk Middellandse Zee te doen en dan in de buurt van Marseille de boot of op een trailer te zetten of in de zomer zelf door Frankrijk te varen. Afgezien van het eraf halen van je mast (maar dat moet voor de trailer ook) is het zeer wel mogelijk.

  3. GOED NIEUWS, gefeliciteerd!! Gaat wel snel zo, volgens mij liggen jullie ruim voor op schema. Succes met het afronden van de deal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*