Roosschlotter/ May 4, 2010/ Mathroos, Spanje 2010, Uncategorized, Voorbereiding, Zomer 2010/ 0 comments

Nou daar liggen we dan onder onze net uit de verpakking gehaalde dekbedden en lakens. Wat een drukke maar goede dag.
Vanochtend de boot overgetekend op onze naam, fluitje van een cent eigenlijk. De inmiddels vorige eigenaar is een handelaar maar wel een man van zijn woord. En voor mijn gevoel zat ik 10 minuten later al stickers met de kids in hun hut te plakken. Die hadden we gekocht bij Ikea en sinds dien wilden ze niets liever dan ze plakken. Maar eerst ging mama nog wel even de muren goed schoonmaken want het is wel een vieze boot. De kids hadden er veel lol in en de hut en boot worden steeds meer van hen.
Daarna naar de supermarkt met de nadruk op super. Eten verkopen lijkt daar bijzaak. Anderhalve kar en drie uur later stonden we weer buiten.
Op de boot was de chaos compleet met onze tassen en al die boodschappen. Even snel opbergen ging niet want we wilden de kastjes wel even schoonmaken voordat alles erin ging. Mathieu heeft gekookt terwijl ik de huurauto terug bracht en we hebben heerlijk buiten in de zon gegeten. Toen kwam het besef pas dat we op onze eigen boot zitten, wat gaaf! We zijn zo blij met haar en het gevoel dat we hebben als we zo in de zon naar de mooie omgeving om ons heen kijken. En dan nog het idee dat we morgen zomaar het anker kunnen lichten en naar een volgende haven kunnen gaan. Heerlijk! Morgen nog de laatste dingen doen, schoonmaken en kopen en dan zijn we weg.

Share this Post

0 Comments

  1. Que cool! Gefeliciteerd vanuit koud Rotterdam.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*